utorak, 11. rujna 2012.

CaliVita GoldMAX

CaliVita GoldMAX je ekološko i energetski učinkovito rješenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.

Radi se o dva jaka, trajna mag­neta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji mijenja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezanje uz stijenke. Isto tako, djelovanjem GoldMAX-a, može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje ali i ispravnost vaših uređaja. Naime, naslage predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te opasno ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).

GoldMAX se vrlo jednostavno učvršćuje plastičnim vezicama na dovod hladne vode. Magneti se postavljaju na glavni vod, ili ukoliko nemate pristup glavnom dovodu, onda ih možete postaviti ciljano na određeni dovod vode (npr. cijevi prije perilica, Aquariona, bojlera, itd.). GoldMAX posebno preporučujemo svim korisnicima Aquariona jer sprečavanjem nakupljanja kamenca, produžujete i životni vijek vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion.


Bez održavanja i servisiranja
5 minutna instalacija


  • Ekološki prihvatljiv sistem bez uporabe agresivnih kemikalija 
  • Pospješuje rezultate pranja (čišće suđe i rublje)
  • Produžuje životni vijek uređaja (perilice, Aquarion, bojleri)
  • Smanjuje troškove struje ili plina jer uređaji učinkovitije rade
  • Štedi dodatno vaše vrijeme jer ne morate toliko čistiti naslage kamenca

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Proizvođač: CaliVita© International

Redovna cijena

1.030,17 kn


      734,00 kn 
Cijena s popustom


Informacije, učlanjenje i narudžbe na: http://cali-vitamini.com/

ili

calivitamint@gmail.com

091 222 7723